ÁSZF

Vásárlási feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a 3B Network Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.,  mint a www.3bnetwork.hu webáruház üzemeltetője (1142 Budapest, Tengerszem utca 106. I. em. 1.; továbbiakban: Szolgáltató), és az elektronikus szolgáltatást igénybe vevő vásárló (a továbbiakban: Vásárló) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (továbbiakban: Felek)


1. Magunkról, általános tudnivalók

1.1. A web áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel építettük fel, hogy Vásárlóink minél egyszerűbben megtalálhassák, kiválaszthassák és megvásárolhassák a keresett terméket. A web áruház funkcióit a felmerülő igényekhez igazítjuk, és ezen túlmenően igyekszünk megkönnyíteni és segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, Vásárlóinknak a lehető legtöbb információt nyújtjuk a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

1.2. A web áruházat az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény („Ektv.”) alapján szolgáltatóként társaságunk működteti.

1.3. Társaságunk Ektv 4.§-ban előírt kötelező adatszolgáltatása a 2. menüpontban található.

1.4. Web áruházunk biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent Vásárlóinkra kockázatot, azonban javasoljuk az alábbi óvintézkedéseket: vírus és spyware védelmi szoftverek használata friss adatbázissal, az operációs rendszer biztonsági frissítéseinek telepítése.

1.5 A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Az Vásárlót terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

2. Tájékoztató adatok

3B Network Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. székhelye: 1142 Budapest, Tengerszem utca 106. I. em. 1.
cégjegyzékszám: 01-09-895935 Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
adószám: 14258907-2-42
bankszámlaszám: 12011409-01512697-00100000 Raiffeisen Bank
telefon: +36 21 3 111 222
mobil: +36 (20) 245 42 35
e-mail: info@3bnetwork.hu

3. Vásárlóinkról

3.1. Web áruházunkban megtalálható bármely áru vásárlója lehet bármely, szolgáltatásainkat igénybe vevő természetes személy, jogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet.

3.2. Leendő vásárlóinkat kérjük, hogy első vásárlásuk előtt regisztrálják magukat. A regisztrációval vásárlónk tudomásul veszi a „Vásárlási feltételekben” foglaltakat. A vásárláshoz minden esetben kötelező a regisztráció!

3.3. Ha vásárlónk elfelejti jelszavát, kérésére újra rendelkezésére bocsátjuk. A jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli a felelősség. A hibás regisztrációs lapok elküldéséből keletkező károkért a szolgáltató nem vállal felelősséget.

3.4 Nagykereskedelmi regisztrációra és vásárlásra azon cégek jogosultak, melyeknek a cégbírósági bejegyzésben telekommunikációs, számítógép hálózat, számítógép, periféria, szoftver kereskedelme vagy ezekhez kapcsolódó tevékenységi kör bejegyzése szerepel.

4. Regisztráció, megrendelés, vásárlás

4.1 A web áruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon. A Felek közötti szerződés a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően jön létre. A felek között ily módon, magyar nyelven létrejött szerződés, írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja, és annak létrejöttét követő 3 (három) hónapig őrzi.

4.2. Regisztrálni a főoldal jobb oldalán található Regisztráció menüpont alatt lehetséges. Az ott található adatlap kitöltésével kerülhet sor a regisztrációra, melynek első részében a felhasználó típus kiválasztása történik meg.

Második részében a felhasználó/vásárló adatainak kitöltése. A regisztráció csak akkor érvényes, ha az űrlapon szereplő adatbekérőket hiánytalanul és a valóságnak megfelelően tölti ki. A regisztráció elküldése után a rendszer automatikus mailt küld az aktiválás megerősítésére a megadott mail címre.

Téves regisztráció esetén a rendszer 2 napon belül törli a meg nem erősített regisztrációkat. Viszonteladó regisztrálásakor manuális elbírálás történik, melynek elbírálási határideje a regisztráció beérkezésétől számított 2 munkanap.

4.3. A Szolgáltatót a Vásárló által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a Vásárló a jelszavát elfelejti, vagy azt illetéktelenek számára átadja vagy bármely nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik. A hibásan rögzített adatok megváltoztatására bejelentkezés után, az adatmódosítás menüpont alatt van lehetőség. Aktív rendelést érintő adatok módosítására az ügyfélszolgálati telefonszámokon, vagy központi e-mail címünkön van lehetőség.

Megrendelést a Szolgáltató a weboldalán keresztül csak regisztrált Vásárlótól fogad el és csak akkor, ha a Vásárló a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitöltötte. A Szolgáltatót a Vásárló által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért, semminemű felelősség nem terheli.

4.4 A beérkezett megrendelést követően a szállító a Vásárlónak 2 munkanapon belül visszaigazolja a szállítási határidőt és az esetlegesen felmerülő szállítási költséget. A visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelés megerősítésére a Vásárlónak 3 munkanapja van. A megrendelést megerősítő e-mail beérkezését követően érvényes a visszaigazolásban szereplő szállítási határidő.

4.5 A Vásárló a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

4.6 Rendelési lehetőségek:
- Faxon: 06 21 3 111 222 (fax küldés esetén előtte kérjük jelezze telefonon szándékát)
- E-mailen: rendeles@3bnetwork.hu
- Interneten: www.3bnetwork.hu (regisztráció után lehetséges)

4.7 A rendeléshez szükséges adatok:
- Kapcsolattartó neve, telefonszáma és e-mail címe
- Számlázási adatok
- Szállítási adatok
- a megrendelni kívánt termékek pontos neve, 3B Cikkszáma és a rendelni kívánt mennyiség

5. Jogi és e-környezet

Web áruházunkból történő vásárlásokat az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény Ektv. továbbá a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm.rendelet, a fogyasztóvédelemről szóló 1997.évi CLV. törvény, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959.évi IV.törvény szabályozza.

6. Árak

6.1. Web áruházunkban feltüntetett valamely szolgáltatásunk akkor ingyenes, ha az külön feltüntetésre kerül, ellenkező esetben annak igénybe vételéért minden esetben az ott feltüntetett ellenértéket kell a vásárlónak megfizetni. Társaságunk szabadon élhet az árváltoztatás jogával. Az árváltozások akkor lépnek életbe, amikor a web áruházban online megjelennek. A közölt árak az ÁFA összegével (bruttó) feltüntetésre kerülnek. Az árak minden esetben Magyarország törvényes fizetőeszközében kerülnek megállapításra. A közölt árak a házhoz szállítás költségeit nem tartalmazzák! Az akciós árak mindig a készlet erejéig, illetve az akció időtartamáig érvényesek!

6.2. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a web áruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő „0” Ft-os vagy „1” Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a vásárló elállhat vásárlási szándékától.

7. Fizetési feltételek

Készpénzes fizetés: Készpénzes fizetésnek számít az áruátvételkor kiegyenlített (utánvét is), illetve a székhelyen személyesen átvett készpénzben kiegyenlített vásárlás.

Utánvét: Kiszállításkor az áru ellenértéke a futárnak készpénzben fizetendő. A  számlát a csomag tartalmazza.

Előre utalás: A megrendelést követően a szolgáltató átutalásos számlát állít ki, ennek másolatát e-mailben eljuttatja a megrendelőnek. Amikor a fizetendő összeg megérkezik a szolgáltató bankszámlájára, a szolgáltató intézkedik a megrendelt termékek kiszállításáról, a számla eredeti példányát pedig a csomag tartalmazza.

Átutalás: Ez a fizetési mód csak viszonteladóink számára elérhető. Új viszonteladói ügyfelek esetében a szolgáltató az első 5 megrendelésnél a szállítással egyidejű készpénzes fizetést alkalmaz, majd az üzleti kapcsolat elmélyülésével a Vásárló kérésére lehetőség van banki átutalásos fizetésre is, mely a megállapított hitelkeret összegéig, valamint előre megállapodott határidővel történik. Amennyiben egy Vásárlónak lejárt, kifizetetlen számlája van, annak kiegyenlítéséig csak készpénzes fizetéssel szolgálja ki a szolgáltató. Késedelmes fizetés esetén a szolgáltató a törvényben előírt értékű késedelmi kamatot számolja fel!

8. Személyes áruátvétel

Vásárlóinknak lehetőséget biztosítunk a megrendelt termék(ek) székhelyünkön történő személyes átvételére, az alábbi feltételekkel: Cégünk közvetlen értékesítést nem végez, vagyis nincs üzlethelyiségünk, tehát megrendelésre ebben az esetben is szükség van. Az áru beérkezése után minden esetben értesítjük Vásárlóinkat az átvétel idejéről. Székhelyünkön csak készpénzfizetést áll módunkban elfogadni, a bankkártyával való fizetést technikai okok miatt egyelőre nem tudjuk biztosítani, de a fejlesztés a terveinkben szerepel. Személyes átvételre kizárólag csak ügyfélfogadási időben van lehetőség. A megrendelt terméket a beérkezéstől számított 1 hétig őrizzük, ez után a rendelést töröljük!

9. Házhoz szállítás feltételei és díjai országosan

9.1. A szállítási költséget a megrendelt termék(ek) értéke, súlya, térfogata egyértelműen meghatározza. Ebből következően a szállítási költség lehet automatikusan a rendszer által generált, illetve speciális esetben a visszaigazolással egyidejűleg árajánlatban foglalt.
A csomagok kézbesítését minden esetben a DPD futárszolgálat végzi.

A Szolgáltató speciális szállítási besorolásba teszi mindazon megrendeléseket, melyek súlyuk (50 kg feletti), térfogatuk (1m3 feletti) miatt egyszerű csomagküldeményként nem kézbesíthetőek. Ilyen esetben a rendelés visszaigazolással együtt a szállítási költségről árajánlatot küld, melyet a Vásárló visszaigazolásával elfogad és megrendel.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a  DPD Hungária Kft. által kiszállított csomagokat minden esetben tételesen legyenek szívesek megvizsgálni!
Amennyiben sérült vagy bontott csomagot találnak, azt mindenképpen jelezzék a futárnak és jegyzőkönyvezzék!
Ennek hiányában nem áll módunkban kárigényt benyújtani a szállítmányozó felé, mert az aláírt átvételi elismervényen a címzett igazolja, hogy sértetlen csomagot vett át.

Futárszolgálati küldeményként szállítható megrendelésekre vonatkozó szállítási költségek:

Súlyhatár Előre utalásos fizetés esetén Utánvétes fizetés esetén
0-5 Kg 830 Ft + ÁFA (bruttó: 1 054 Ft) 1 279 Ft + ÁFA (bruttó: 1 624 Ft)
5-10 Kg 895 Ft + ÁFA (bruttó: 1 137 Ft) 1 344 Ft + ÁFA (bruttó: 1 707 Ft)
10-15 Kg 1 048 Ft + ÁFA (bruttó: 1 331 Ft) 1 497 Ft + ÁFA (bruttó: 1 901 Ft)
15-20 Kg 1 157 Ft + ÁFA (bruttó: 1 469 Ft) 1 606 Ft + ÁFA (bruttó: 2 040 Ft)
20-25 Kg 1 299 Ft + ÁFA (bruttó: 1 650 Ft) 1 748 Ft + ÁFA (bruttó: 2 220 Ft)
25-30 Kg 1 462 Ft + ÁFA (bruttó: 1 857 Ft) 1 911 Ft + ÁFA (bruttó: 2 427 Ft)
30-50 Kg 2 280 Ft + ÁFA (bruttó: 2 896 Ft) 2 729 Ft + ÁFA (bruttó: 3 466 Ft)
50 Kg-tól 7 000 Ft + ÁFA (bruttó: 8 890 Ft) (speciális besorolás) 7 500 Ft + ÁFA (bruttó: 9 525 Ft) (speciális besorolás)


50kg feletti rendelés esetén egyedi árképzés (speciális besorolás)

9.2.Utánvétes fizetési mód választása esetén a szállítási költség plusz 449 Ft + ÁFA (bruttó: 570 Ft) utánvétkezelési díj kerül meghatározásra és kiszámlázásra. Ez vonatkozik mind a speciális és nem speciális körbe tartozó rendelésekre egyaránt.

nettó 50 000 Ft (bruttó: 63 500 Ft) feletti rendelés estén a szállítás ingyenes, amennyiben a szállítandó termék(ek) nem tartoznak a speciális besorolás alá. Amennyiben a megrendelés utánvétes, értéke meghaladja a nettó 50 000 Ft-ot és a szállítás nem tartozik a speciális kategóriába, akkor a szállítási költség csak az utánvétes fizetési mód miatt felszámított 449 Ft + ÁFA (bruttó: 570 Ft) többletköltséget tartalmazza.

Kiszállítás időpont napjának megadására van lehetőség. A megjegyzés rovatban tüntesse fel ezzel kapcsolatos igényét.

A Szolgáltató a termékek és rendelések speciális kategóriába való besorolás minden jogát fenntartja.

9.3 A szállítási költséget a számlán külön sorban tüntetjük fel.

9.4 A készleten lévő termékek kiszállítását 12:00 óráig leadott és visszaigazolt megrendelés esetén tudjuk a következő munkanapra biztosítani.

9.5. A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett összeg, amely ha nincs külön jelölve, az általános forgalmi adót már tartalmazza. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét.

9.6. A Terméknek a megrendelést követő visszaigazolásban meghatározott határidőre történő leszállítása érdekében a Szolgáltató köteles mindent megtenni, ami az adott helyzetben tőle elvárható. A szállítási határidő betarthatóságának elősegítése érdekében a Vásárló köteles minden tőle elvárható segítséget megadni.

9.7. Vásárlóinknak lehetőséget biztosítunk a megrendelt termék(ek) székhelyünkön történő személyes átvételére, az alábbi feltételekkel.

Cégünk közvetlen értékesítést nem végez, vagyis nincs üzlethelyiségünk, tehát megrendelés ebben az esetben is szükséges. Az áru beérkezése után minden esetben értesítjük Vásárlóinkat az átvétel idejéről.

Székhelyünkön csak készpénzfizetést áll módunkban elfogadni, a bankkártyával való fizetést technikai okok miatt egyelőre nem tudjuk biztosítani, de a fejlesztés a terveinkben szerepel. Személyes átvételre kizárólag csak ügyfélfogadási időben van lehetőség.

Áruátvételi pont: 1142 Budapest, Tengerszem utca 106. 101-es iroda, 2-es kapucsengő


10. Jótállás, Szavatosság, Garancia

10.1. Web áruházunk kizárólag jó minőségű, hibátlan termékeket forgalmaz. Az egyes termékek forgalmazása mindenben megfelel a hatályos magyar jogi előírásoknak. Az általunk eladott termékekre biztosítjuk a vásárláskor hatályban lévő jogszabályokban előírt szavatosságot és jótállást (a Polgári törvénykönyvről szóló, többször módosított 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglalt). A garanciális igényt az ügyfélszolgálatnál kell bejelenteni. A termékekre érvényes garancia időtartama a weboldalon, a termék adatlapján van külön feltüntetve. A garanciális időtartam érvénybe lépésének kezdete, a számla kiállításának dátuma.

10.2. 72 órás cseregaranciával élhet a vásárló, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza. A kereskedőnek jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a vásárlót terheli.

10.3. A garancia érvényesítéséhez szükséges hibabejelentő nyomtatvány letöltése az alábbi linkre kattintva érhető el: http://www.3bnetwork.hu/hu/letoltes/3671 , melyet minden esetben kérünk kitölteni és a termékkel együtt visszaküldeni. A termék oda- és visszaszállításáról a vásárlónak kell gondoskodnia.

10.4. Amennyiben az Ön által vásárolt termék mellé nem kapott külön garanciajegyet, a számla minősül annak, mely telephelyünkön érvényesíthető. Kérjük őrizze meg a garancia idő lejártáig!

11. Árutájékoztató

11.1. A web áruházban minden forgalmazott áru képe és lényeges tulajdonságait feltüntető termékleírása – ha van ilyen – az áru használatára vonatkozó speciális utasítás, illetve az áru használatával járó esetleges veszélyekről szóló tájékoztató megtalálható.

11.2. A forgalmazott termékek – ahol ezt a hatályos jogszabályok előírják – magyar nyelvű árutájékoztatóját és használati utasítását az áruhoz mellékeljük. Ha véletlenül nem kapná kézhez az áruval együtt a kötelező használati utasítást, azt azonnal – mielőtt az árut használatba veszi – jelezze ügyfélszolgálatunknál és pótoljuk.

11.3. Amennyiben a web áruházunkban található bármely áru minőségével, alapvető tulajdonságával, használatával, használhatóságával kapcsolatban a portálon közölteknél több információra van szüksége, kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

12. Ügyfélszolgálat

Cégünk a vásárlói igények kielégítésére ügyfélszolgálatot működtet, amelyet a Vásárlók a következők szerint érhetnek el:

Ügyfélszolgálati iroda helye: 1142 Budapest, Tengerszem utca 106. 101-es iroda, 2-es kapucsengő 

Telefon: +36 21 3 111 222
Mobil: +36 (20) 245 42 35
Weboldal: www.3bnetwork.hu
E-mail: info@3bnetwork.hu

13. Vásárló elállási joga, módja következményei

13.1. Visszaváltással kapcsolatos igényét az info@3bnetwork.hu e-mail címen jelezheti. A terméket személyesen a 1142 Budapest, Tengerszem utca 106. I. em. 1. szám alatti telephelyünön tudjuk átvenni, ezen kívül postai úton illetve futárral tudják visszajuttatni hozzánk. Utánvétes csomagot nem áll módunkban elfogadni! Kizárólag előzetes egyeztetés esetén tudjuk az igényt érvényesíteni! A termék árát személyesátvétel esetén készpénzben, egyéb esetben átutalással térítjük vissza. A visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terheli!

13.2. Amennyiben vásárlónk természetes személyként regisztrált/vásárolt, a szerződéstől számított 15 (tizenöt) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia a Szolgáltató címére. A szolgáltató kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállás joga attól a naptól kezdődően gyakorolható, amikor a vásárló az árut átvette. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek a vásárlót terhelik. Web áruházunk az áru ellenértékét legkésőbb az elállást követő 30 (harminc) napon belül téríti vissza.

13.3. Vásárlónk nem gyakorolhatja az elállás jogát: olyan áru értékesítése esetén, amely a vásárló személyéhez kötött, illetve amelyet a vásárló kifejezett utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, hang-, kép- illetve számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetén, ha a csomagolást a vásárló már felbontotta. 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 5. §-ban foglaltak szerint. Az elállási jog gyakorlása során a megrendelő jóhiszeműen köteles eljárni, az elállási jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni, ezen jog gyakorlása nem vezethet a joggal való visszaéléshez a megrendelő részéről (Polgári törvénykönyv 5. §.).

14. Az e-szerződésről

14.1. Az e-szerződés megkötésének, illetve magának a szerződésnek a nyelve magyar.

14.2. A szerződéskötéshez szükséges, egymásra épülő technikai lépéseket a rendszer automatikusan kínálja fel vásárlóinknak. A folyamatot a vásárló a megrendelés elküldéséig bármikor megszakíthatja. A megrendelés elküldését megelőzően vásárlóinknak lehetősége nyílik az általa bevitt adatokat ellenőrizni és az esetleges adatbeviteli hibákat javítani. Vásárlónk által elküldött megrendelés szerződéskötésre irányuló jognyilatkozatnak minősül. Az e-szerződés akkor jön létre, amikor a megrendelés általunk történő visszaigazolása a vásárló partnerünkhöz általa hozzáférhetően megérkezik. Amennyiben ez a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül sem érkezik meg, partnerünk mentesül az ajánlati kötöttség alól.

14.3. A megrendelés és a visszaigazolás útján létrejött e-szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, amit a web áruház iktat és archivál, mely az esemény kezdetétől fogva minimum 3 hónapig hozzáférhető.

14.4. A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalások által nem rendeződnek a vitás kérdések, akkor a szerződő felek értékhatártól függően a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

14.5 A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

15. Szerzői jogok, adatvédelem

15.1. A web áruház oldalain található összes adat, információ és a honlap design-ja, felépítése a honlapon látható formában szerzői jogvédelem alatt áll. Ezen elemek jogtulajdonosi hozzájárulás nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértése miatti jogkövetkezményekkel jár.

15.2. Az ügyfelek adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény mindenkor hatályos rendelkezései az irányadóak. A rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat harmadik félnek semmilyen formában nem adja ki, beleértve ebbe a marketing célokat is.. Társaságunk a web áruház üzemeltetőjeként az oldalak használata során, betartja a vonatkozó adatvédelmi törvények és rendelkezések előírásait.A személyes adatokat minimum 2 évig tároljuk, ezek törlésére külön kérésre van lehetőség.

15.3. A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyílvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 29. §-a szerint - az adatvédelmi biztos által bejegyzett adatok:
Bejelentés dátuma: 2010.04.15.
Adatkezelő: 3B Network Kft.
Az adatkezelés megnevezése: vevők adatainak kezelése
Nyílvántartási azonosító: NAIH-79922/2014

15.4 Az Üzemeltető a személyes adatokat az Across Média Kft. (1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49. www.across.hu) szerverein tárolja, amelyek 24 órás személyi őrzéssel védettek ls a magyarországi internet gerinchálózaton találhatóak.

15.5 A Kereskedő rendszerének használatához a böngészőben a cookie-k használatát engedélyezni szükséges, enélkül ugyanis bizonyos funkciók működésképtelenek. A rendszer adatokat tárol a felhasználó számítógépén is úgynevezett sütik formájában (cookie). A sütik a felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenet idején élnek.

Kapcsolódó dokumentumok:


1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről

1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelmérl és a közérdek adatok nyilvánosságáról

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefügg szolgáltatások egyes kérdéseiről

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről

2N 3B Network 3DX CONNEXION 3M A-Series ABBYY ACER ACESEE Acme ADAPTEC ADATA AEG AERO AF AG NEOVO AH AIPTEK Ajax AKASA AKYGA Alcatel ALCOR ALEAN AMD AMTECH Angry Bird AOC APC APO APPLE APPROX ARCHOS Aristo Ars Una ARTIC COOLING ASROCK ASTRA ASUS ATEN AVE AVERMEDIA Belden BENQ BH Bi-Office BIC BIWIN BLACK POINT Blasetti Blu-Tack Boom Boxer BROTHER CANON Canovate Canson CANYON Carioca CASE LOGIC CASIO CELLULARLINE CHENBRO CHIEFTEC Chromolux CHS CISCO Civis Cleaneco Colop COLORADO COLORWAY CONCEPTRONIC Concorde COOLERMASTER CORSAIR COUGAR CRUCIAL CRUCIAL-MICRON CSX CUBE CYBERPOWER D-LINK DAHLE DAHUA Dalma Deák DEEPCOOL DELI DELIGHT DELL DELL NB-PC DELL NB-PC COM DELL SNP DELL SRV DELOCK DELTA DEVELOP DIAMOND LAMPS DICOTA Digitus Diplomat Domestos DONKEY Dr. Purgo Drak DRAYTEK DUNE Durable Dymo E5 Eagle EASYPIX EATON Edding Egyéb gyártók ELITESCREEN EMTEC ENERMAX EONBOOM EPSON EQUIP ESPERANZA Esselte Euro EVGA Exacompta Excel-Networking FaberCaste Favorit FELLOWES Ferrobond FIMO Fiskars Fornax Frama FRANKEN FREESTYLE FSP FUNKE FUNSCREEN Fuzfo Gama GENIUS GIGABYTE GIGASET GLOBAL Goldex Gorjuss GP GRANDSTREAM Granit Great Lakes Rack H-Excellent Hadházi Halas HAMA Handy-Tools Harmony Hetzel HIKVISION HITACHI HKC HP HSM HUAWEI IBM ICO ICONINK ID-COOLING Igepa INTEL INTENSO Interdruk Ital JADE JOVISION Kangaro KEEP OUT KELine Kelly KeyRoad KINGMAX KINGSTON Kodak Koh-I-Noor KOLINK KONICA-MINOLTA Kontaset KUM KW-Trio KYOCERA Lande Lasercopy LC POWER LEADTEK Legrand Leitz LENOVO LEPA LEVELONE LG Lilla LINKSYS Lizzy LOGILINK LOGITECH LSI LOGIC MAKRAI MANHATTAN MAR MAR Max MAXCOM MAXELL MAXTOR Mean Well MEDIA-TECH MEDIUM Memoris MICROSOFT MIKROTIK MILAN Mimosa MIO Mirabelle MMC MODECOM Mosaic jellegű termékek Motorola MSI Müller MULTIBRACKETS Multilaser Nebulo NEC NETIS Nexans NEXUS NJOY No-name NOKIA noname Nova OCZ OKI OMEGA Ooops OVERMAX P+P PACKARD BELL PANDA Parker Pátria Pax Pelikan Penac Perla PHILIPS PLATINET POCKETBOOK Post-it PP PRESTIGIO PRINTÉ Pritt PROMETHEAN Psiber PYRONIX Qihan QNAP RAIDMAX Rapid RAPOO RB Realsystem Rebell Recyconomi Reichle & De-Massari Renz Rey ReyAdagio RICOH RITTAL ROLINE RONGTEL Rotring Royal Sajat Sakota SAMSONITE SAMSUNG SANDBERG SANDISK SAPPHIRE Sax SBOX Schneider Electric SCOTCH Script SEA SONIC SEAGATE Sencor SHARKOON Sharp SIB SIGNAL Signum SILICON POWER SilverBall SILVERLINE Sindy Sintertop SIPA SMAILO Smart Lime SONY SPIRIT OF GAMER Spoko Stabilo Staedtler Stanger Stick'n Stiefel STRONG SUNNE SYNOLOGY Szentkir TANDBERG DATA TARGUS TDK TEAM GROUP TECHNAXX Technokol Tesa THECUS THERMALTAKE THRUSTMASTER TICO Tikky Tisztítósz TITAN ENERGY TNB Tork TOSHIBA TP-Link TRANSCEND TRIBE TRIPP LITE TRITON Trodat TRUST Ubiquiti Uni UNITRA UPA VALUE Varta VEGA VEZ Vileda WACOM WALISEC WAYTEQ WD Westcott WESTERN DIGITAL WIRETEK X-Tech XEROX XIAOMI XIGMATEK ZALMAN Zebra ZENITH ZUM ZyXel